Essential SSL

Termeni și condiții

Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului  se înțelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor prin care se oferă un loc de muncă. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Orice Utilizator care accesează site-ul și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Citiți mai multe despre protecția datele pe pagina GDPR. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere prin Formularul de Contact al site-ului. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Descrierea serviciilor oferite

Jobsnet.eu este un site de anunțuri online unde poți publica, pe un singur cont, oferte de muncă sau cereri de muncă prin care îți cauți un loc de muncă, ori poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori. Nu este permisă crearea conturilor multiple cu scopul publicării ofertelor de muncă pentru aceeași companie.

Importul automat și gratuit al anunțurilor de pe diverse site-uri de profil.

Pentru a adăuga un Anunț trebuie să deții un cont pe site și să fii autentificat(ă) în cont înainte de a completa formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă Anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de către utilizatorii care doresc mai multe informații despre ofertele tale de muncă.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Dreptul de autor

Întregul conținut al siteului, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care UTILIZATORUL cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe site nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

Publicând anunțul pe site accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul  va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe site, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe site. În niciun caz Furnizorul, site-ul  și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile Utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește proprietatea care face obiectul unui Anunț.

Atenție: ofertele de muncă sunt de la agenții diferite si fiecare anunț are telefon de contact diferit. Jobsnet.eu nu este o agenție de plasare a forței de mună și nu își asumă răspunderea pentru valabilitatea anunțurilor sau pentru orice altă problemă legată de anunțurile publicate.

În cazul unui conflict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră sau pe pagina oficială de Facebook.

Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea unui loc de muncă, fie că este în căutarea persoanei potrivite pentru compania sa, Moderatorii site-ului  vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu, anunțurile fiind verificate înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe site:

*** Te rugăm să publici anunțuri doar în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Sunt acceptate atât Anunțuri prin care oferi un loc de muncă (exemplu: Angajez ospătar), cât și anunțurile de tip Cerere (exemplu: Caut loc de muncă – ospătar), în România sau în străinătate. Anunțurile care fac referire la oricare alt produs/serviciu vor fi respinse.

*** Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ul nu vor fi acceptate.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru aceeași ofertă de muncă. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase ulterior de pe Site.

*** Un Anunț este valabil pentru o singură ofertă de muncă; anunțurile care fac referire la mai multe oferte diferite nu vor fi aprobate.

*** Nu sunt acceptate pe site anunțuri care fac referire la:

 • Oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, videochat, escorte, masaj erotic
 • Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului
 • Oferte de joburi prin care se cere ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență
 • Orice alt anunț contrar legislației în vigoare

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Anunțurile care conțin salarii sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor  nu vor fi publicate sau vor fi șterse.

*** Dacă un Anunț este modificat și oferta de muncă din cadrul Anunțului a fost înlocuită, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului  iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

***Reguli referitoare la imagini:

* Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să conțină logo-ul companiei sau imagini cu mediul de lucru;

* Imaginile care nu au legătură cu oferta de muncă prezentată în anunț vor fi șterse de către moderatorii, iar anunțul va fi publicat fără imagini;

* Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatori;

* Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

 Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

 • site-ul este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
 • Crearea unui cont pe site poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul  trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
 • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
 • În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site trimite-ne un mesaj la secțiunea CONTACT și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
 • După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site.
 • Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU UTILIZATORI

 • Aveți grijă la anunțurile nerealiste!
 • Aveți grijă la numerele de telefon cu suprataxă!
 • Comentați dacă anuțul este fals!
 • Sezați prin formularul de contact sau la secțiunea comentarii dacă anunțul este fals.
Sus