Essential SSL

Anunț

Home / Spania / Programe Internship – Ospatari, Receptioneri, Cameriste, Ajutoare bucatarie, Animatori Hoteluri 3-4* Spania

Programe Internship – Ospatari, Receptioneri, Cameriste, Ajutoare bucatarie, Animatori Hoteluri 3-4* Spania

Hoteluri de 3-4* din SPANIA selecteaza STUDENTI pentru a lucra in sezonul estival pe posturi ca: Ospatari(te), Receptioneri, Cameriste, Ajutoare bucatarie, Animatori. Salarii intre 300-400 Euro/luna. Plecari rapide!
Programele de Internship (Stagii de practica) din Spania sunt ideale pentru studentii care vor sa castige experienta in hoteluri din strainatate. In plus, ai sansa de a-ti schimba stilul de viata pentru cateva luni de zile, de a-ti exersa si dezvolta cunostintele de limba engleza, spaniola sau germana si, bineinteles, de a te bucura de soarele si litoralul spaniol!

Responsabilitati
OSPATARI/OSPATARITE: – primirea clientilor; – prezentarea meniului; – luarea comenzilor; – transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; – servirea clientilor etc. RECEPTIONERI: – sa repartizeze camerele in functie de cerintele si solicitarile clientilor; – sa ii intampine pe oaspeti; – sa dea sfaturi si sa informeze oaspetii; – sa tina inregistrarile si sa faca munca specifica de birou, precum si alte activitati cerute de catre angajator.
AJUTOARE BUCATARIE: – persoana selectata trebuie sa ajute la spalarea si taierea legumelor; – intretine bucataria restaurantului, echipamentele si ustensile in stare curata si ordonata.
CAMERISTE: – sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; – sa curete si sa dezinfecteze baile; – sa schimbe asternuturile in camere.
ANIMATOR: – animarea si asigurarea distractiei clientilor; – interactiune cu clientii (copii si adulti), precum si alte activitati prevazute in fisa postului.

Program de lucru 6-8 ore/zi, 5 zile/saptamana, in functie de post.
Durata contractului de angajare 3-6 luni
Transport asigurat pana in tara de destinatie Da, dar pe cheltuiala angajatului
Transport local asigurat Nu
Cazare asigurata Da, pe cheltuiala angajatorului
Masa asigurata Da, pe cheltuiala angajatorului

Alte detalii
Pentru programul de internship in Spania,
SE OFERA: – contract legal de munca pe perioada de 3-6 luni; – salarii intre: 300-400 EURO NET/luna; – cazare GRATUITA; – masa GRATUITA; – plecare rapida.
SALARIZARE
Tip salarizare fixa
Frecventa plata lunar
Moneda de plata EUR
Salariul minim 300 Euro/luna
Salariul maxim 400 Euro/luna
CERINTE
Studii minim necesare Liceu
Experienta necesara Fara experienta
Varsta minima preferata 18
Varsta maxima preferata 30

Documente necesare pentru inscriere – CV in limba romana/ engleza(se va utiliza aplicatia online disponibila pe site); – o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil); – copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); – cazier judiciar; – adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia “clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic”; – copii xerox dupa toate diplomele de studii.

Alte cerinte
Pentru programul de internship in Spania, SE CER: – cunostinte de limba engleza la nivel bun si de limba spaniola la nivel incepator/mediu; – cunostinte de limba germana la nivel incepator pentru unele posturi de Receptioner; – pasaport.

Se accepta persoane de sex
Masculin
Feminin

PENTRU ACEST JOB APLICA AICI

Anunturi Indexate

com (2)
  • Anonim

    Nu mai prostiti tinrri din romania minimu an spania este de 1200 pe luna ceilati bani ce facrti vi bagati voi an buzunare rusine sa va fie cazarea la hoteluri aci e gratuita pentru cei ce lucreaza si mancarea la fel rusina am lucrat an asa ceva nu mai mintiti tineri nostri

  • Anonom

    Asta e o aberație salarul minim în Spania e de 900€ şi în hotel se câştigă 1200€ nu vă lăsați înşelați să nu mai spun că orele extra se plătesc aparte , aveți grijă ce faceți şi ce semnați

Comentați

Sus