Essential SSL

Anunț

Home / Danemarca / Plecări urgente! Fabrică de conserve Danemarca/ 2400 euro

Plecări urgente! Fabrică de conserve Danemarca/ 2400 euro

Fabrica de conserve din Danemarca cu o linie de fabricație modernă si diversificata de conservare a legumelor si cu instalatii de coacere rapida a legumelor pentru zacusca (castraveciori in otet, ardei capia in otet, fasole cu costita, zacusca,compoturi de diferite sortimente, etc) angajeaza personal femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-59 ani.

Se ofera contract de munca semnat cu angajatorul din Danemarca, se lucreaza 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Cautam candidati seriosi, responsabili de preferat cupluri sau grupuri de cate 4 -5 persoane. Plecare imediata! Candidatii ideali trebuie sa fie clinic sanatosi, muncitori si sa fie dispusi sa lucreze ore suplimentare care se platesc separat.

Acceptam personal in limita locurilor disponibile!!!Informatii la tel. 0743514347 .

jobsnet

com (3)
 • Remus

  Bună ziua, dacă eu sunt deja în Danemarca, și pot încheia contractul de muncă aici, pentru acest anunț, de ce mă cheamă în România? Să mai pierd tot eu timp și bani 300 euro pe drum. Pot începe și mâine munca, dacă se vrea…

 • Felicia Chermaneanu

  Buna ziua,
  Sunt o persoana serioasa, am48 de ani, am terminat liceu cu profil in domeniu si am o scurta perioada de activitate intr-o fabrica de conserve din legume si fructe aici in tara. Sunt interesata de un loc de munca si doresc detalii insa nu va pot contacta la nr. de tel. din anunt.
  Multumesc.

 • Ferariu iosif

  Sunt interesat de acest loc de munca si as dori sa lucrez la voi an danemarca oferiți transport

Comentați

Sus