Essential SSL

Anunț

Home / Anglia / Operatori Sortare Deseuri – Marea Britanie

Operatori Sortare Deseuri – Marea Britanie

Momentan angajăm Operatori Sortare Deșeuri pe un termen fix de 6 luni cu posibilitatea de a începe imediat. Cei aleși ca angajați vor fi relocați în orașul Newry, Irlanda de Nord, în cadrul Utilităților de Deșeuri și rolul lor de bază va constitui în înlăturarea materialelor/produselor de deșeuri care au trecut prin procesarea mașinilor de fabricare, produse de exemplu – carton, hartie mixtă, sticle de plastic etc. În mare parte procesul de sortare este executat de utilajele separatoare care și au rolul de delimitare a materialelor amestecate. Echipele noastre de operare lucrează la standarde cele mai înalte de calitate în producție de oricând, și continuă, de asemenea, să investească în modernizarea echipamentelor și facilităților noi.

Perioada: Fixă de 6 luni cu posibilitatea de a extinde în dependență de necesitățile proprii și dorința de a continua cariera.
Locația: Newry, Irlanda de Nord
Salariul: Atractiv/Competitiv
Beneficii: Vacanțe plătite, Parcare pe teritoriu, Sistem de pensii, Asistență în organizarea unui loc de trai, Cont bancar, Numărul național de asigurare (NINO)

Re-Gen este un angajator ce oferă șanse egale oferind locuri de muncă pentru persoane din toate sectoarele comunității și se obligă să numească candidați exclusiv pe bază de merit.

Criteriile de bază:

Flexibilitate în cadrul shimbului și posibilitatea de a lucra ore în plus dacă este nevoie ( plătite).
Abilitatea de a evolua și dezvolta noi calități.
Abilitatea de a oferi un lucru de calitate și prezentarea acestuia la nivel înalt din start.
Cunoașterea limbei Engleze NU este o prioritate dar e binevenit.

Calitățile recomandate:
Experiență precedentă în Mediul de producție.
Abilitate eficientă de comunicare.

Candidatul ales va fi nevoit să asigure eficiența operațiunilor și calitatea produsului final.

Compania Re-Gen Waste reprezintă una din cele mai avansate sisteme de recuperare a materialelor (MRF) fiind specializată în sortarea fracției uscate a deșeusilor. Re-gen Waste acum funcționeaza în Newry, Irlanda de Nord, în mod continuu – 24/24, pentru a procesa peste 1,5 milioane de tone de deșeuri. În activitatea companiei sunt incluse WTE ( Obținerea energiei din deșeuri ), MDR ( managementul deșeurilor radioactive ), MSW ( Procesarea deșeurilor Solide ).

Afacerea Re-Gen s-a dezvoltat și bazat pe principiile fixe ale Securității, Deservirii Clienților și a Calității iar toate acestea se datorează Valorilor și Principiilor Companiei construite pe Determinare, Pozitivism, Muncă Silnică, Calitate Superioară din Start și atitudine Deschisă, Onestă și Abordabilă. Dacă sunteți cointeresați în a vă alătura echipei noastre Re-Gen, sunteți bine-veniți să ne contactați la Departamentul Resurse Umane pentru a aplica la această poziție:

email: jobs@regenwaste.com

jobsnet

Comentați

Sus