Essential SSL

Anunț

Home / Anglia / Lucratori depozit ANGLIA / Labourer

Lucratori depozit ANGLIA / Labourer

CRITERII DE SELECȚIE
Cunostințe de limba engleză, poloneză, română. Peste 6 luni experiență în muncă

Candidatul ideal
Experienta in fabrici sau depozite preferabil dar nu necesara.
Capabil sa stea in picioare pe perioada indelungata.
Capabil sa inteleaga importanta normelor ce trebuiesc atinse.

Descrierea jobului
East London Textiles este o companie situate in Anglia, specializata in reciclarea si exportul de haine si incaltaminte second-hand. Cautam persoane dornice de munca atat pentru sortarea cat si pentru manipularea si ambalarea produselor, fete si baieti.

Jobul presupune lucrul in depozitul nostru situat in Londra, Marea Britanie.

Procesul de angajare presupune de un interviu virtual pe Skype sau WhatsApp cu Managerul Operational dna Dawn Dungate si traducator, urmat de un telefon de confirmare si stabilirea datii de incepere.
Interviul poate fi sustinut atat in limba romana cat si in limba engleza.

Odata ajunsi in Anglia, se va asigura transport din aeroporturile Stansted sau Luton catre locatie, sau daca veniti cu autocarul, din cea mai aproapiata statie. La sosirea in locatie se va asigura cazare gratuita in prima saptamana in una din locatiile companiei, urmand ca apoi sa se deduca chirie treptat. Se percepe un depozit de 2 zile muncite si un depozit pentru casa de £300, dar vor fi oprite treptat si nu intr-o singura transa.

Veti fi ajutati in procesul de obtinere Nino cat si a unui cont bancar.
Trainingul va fi efectuat in limba romana, iar programul de lucru va fi de Luni-Vineri de la 7:30 la 17:30, cu 1 ora pauza in fiecare zi. Exista sansa orelor suplimentare daca doriti. Salariul de inceput va fi de £7.83/ora, iar sanse de promovare exista. Vi se ofera contract pe perioada nedeterminata, iar la semnarea contractului plata salariului se va face odata pe luna in contul dvs.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati website-ul companiei www.east-london-textiles.com

Descrierea companiei
East London Textiles este o companie situata in Anglia, specializata in reciclarea si exportul de haine si incaltaminte second-hand.

APLICA AICI PENTRU ACEST JOB

Anunturi Indexate

com (1)
  • Ion Marioara

    Interesat detali

Comentați

Sus