Essential SSL

Anunț

Home / RECENTE / Locuri de muncă personal necalificat depozit haine Elveția

Locuri de muncă personal necalificat depozit haine Elveția

Pariticular caut personal necalificat depozit haine,sortat,etichetat,ambalat cutiile descărcate de la rampă și livrarea lor la bandă .

H & M Hennes & Mauritz SA Uraniastrasse CH-8001 Zurich SWITZERLAND

16 posturi pentru necalificați și 4 șoferi categoria B cuexperiență .
Bărbați Femei Cupluri cu vârstele cuprinse intre 35 și 56 de ani în cazul bărbaților și 28 – 52 în cazul femeilor .Se vorbește românește la locul de muncă .
Tineri sub 28 de ani nu accept .Nu accept colaborare cu agenții ,doar persoane particulare .

Asigur 150 Franci Elvețieni curat /8 ore muncite plata în mână în fiecare seară + 2 mese pe zi și transport gratuit la locul de muncă . Se muncesc 26 zile pe lună .

Contract de muncă ,asigurare socială 6 luni cu prelungire .

Persoanele interesate trebuie să veniți pe cont propriu în Elveția iar aicea veți obține permisul de ședere cu drept de muncă în 3-5 zile după care începeți munca .Dacă doriți să vă asigur eu cazare ,transport cu plecare pe 22 Iulie ,permis de ședere cu drept de muncă pentru Elveția ,acte traduse legalizate prin notar toate au un cost de aproximativ 500€ din aceștia o parte se achită în avans garanție să nu fac demersurile degeaba iar diferența o rețin ulterior din salariu .

Vă rog nu mă sunați abslot deloc pentru informații sau detalii suplimentare ,nu sunt agenție sunt particular nu am timpul necesar să răspund la sute de apeluri telefonice .Sunați doar dacă sunteți pregătiți să veniți în străinătate imediat și sunteți conștienți de faptul că aicea se muncește din greu și este important să nu aveți vicii majore ,totodată să fiți disciplinați,să vă placă munca iar nu în ultimul rând să aveți ideiile clare ,curaj și ambiție .

Telefon Elveția
+41225753127

jobsnet

com (1)
  • Anatolie

    Buna ziua,
    scriu nu ca sa compromit anuntul postat, ci sa previn si sa atentionez vizitatorii de posibilie tepi clasice, bazate pe credinciosia omeneasca. Am aplicat in iulie 2018 la anunt similar (https://999.md/ro/51309658), iar dupa transferul banilor, angajatorii au disparut chiar cu tot cu anunt , la telefon nu mai raspund. Asi dori sa cred ca nu este o teapa clasica, sper ca nu au ajuns la ultimii bani pe care i-am transferat, mai mult ca atit, disponibilizandu-ma si de la locul de munca de baza mai si schimbind banii de urgenta la curs neconvenabil am mai ratat si odihna gratuita, gratios oferita de ONG-ul la care am lucrat voluntar mai bine de doua zeci de ani. Mai ingrozitor este faptul, ca fiind printre primii care am transferat banii pe conturile indicate, am indemnat si incurajat allte persoane dandu-le probabil sperante false. Totusi, cred si stiu ca Dumnezeu este mare si mai sper ca voi fi pana la urma angajat la acest post vacant. Cu parere de rau, si tel D-voastra este blocat pentru apelurile mele, dar sper ca ma ve-ti contacta si voi fi angajat real in Elvetia.
    Cu stima si respect
    Anatolie

Comentați

Sus