Essential SSL

Anunț

Home / Olanda / Locuri de Munca in Perioada Sarbatorilor de Iarna in Olanda 1000 – 1500 €

Locuri de Munca in Perioada Sarbatorilor de Iarna in Olanda 1000 – 1500 €

Compania de ocupare a forței de muncă Verbeek Uitzendbureau din Olanda deține numeroase posturi vacante iar lucrul va continuă și în perioadă sărbătorilor. De exemplu, avem o serie de posturi vacante în horticultură și catering, unde cerința de lucru în această perioadă este mai accentuată. Dacă veți lucra în timpul sărbătorilor, veți locui în Parcul Maasvallei Oost sau la una dintre celelalte locații Verbeek.

Pentru a putea fi impreună cu familia în timpul sărbătorilor, există posibilitatea de a vă invita familia să locuiasca cu dvs. în timpul sărbătorilor în Olanda, iar acest lucru nu va genera costuri suplimentare pentru dvs. În acest fel veți putea sărbători impreună Crăciunul și Anul Nou. Firește, acest lucru se va face cu acceptul managerul parcului și împreună cu conducerea agenției de ocupare a forței de muncă Verbeek.

Dacă sunteți disponibil/ă în timpul vacanței, acest lucru va crește șansa de a rămane mai târziu în sezon, astfel încât șansele să dețineți un loc de muncă stabil vor crește considerabil. Dacă sunteți interesat/ă să lucrați în Olanda în timpul sărbătorilor, anunțați-ne!

Contactați Departamentul de recrutare sau lăsati-vă detaliile în formularul de înregistrare de pe website. Contactați-ne dacă aveți intrebări.

NU PERCEPEM COMISIONE SAU TAXE DE DOSAR, SUNTEM DIRECT ANGAJATORUL DIN OLANDA!!!!

Ne puteti contacta de Luni pana Vineri intre orele:
08:00-17:00 – Olanda
09:00-18:00 – Romania

Popovici Alexandru
Verbeek Recruitment Department
Lingsendijk 15 | 5941 NK Velden-Holland
Telefon +31 620 962 563

jobsnet

Comentați

Sus