Essential SSL

Anunț

Home / Olanda / Locuri de munca cupluri Olanda

Locuri de munca cupluri Olanda

Partenerii noștri din Olanda sunt în căutarea cuplurilor care doresc să trăiască și lucreze împreună în Olanda. Pozițiile vacante pot fi în domeniul logisticii și in producție.
În logistică candidații vor lucra cu aparatele de scanare produse sau cu căși cu comenzi uzuale, locul de muncă va fi în depozite. Depozite vor fi de magazine online sau de produse alimentare. În depozite vor fi si poziții de primire/trimitere marfă, unde va trebui să încărcați și descărcați camioanele (muncă pentru bărbați).
În producție candidații vor lucra în fabrici (care pot fi de producere a mezelurilor sau a fructelor/legumelor). Este important să întelegeți că lucrul este mereu ”în picioare”. Pozițiile pot fi diferite, împachetarea, etichetarea, sortarea, cântărirea, control de calitate. Pozițiile vor fi schimbate în dependență de schimbul în care veți lucra.

Cerințele

– Să fiți motivați să lucrați pe diferite poziții pe acelaș loc de muncă. Experiența de lucru în domeniu este bine-venită însă nu este obligatorie.
-Să nu vă fie frică de muncă fizică. Majoritatea joburilor propuse pentru cupluri sunt fizic grele (unde se lucrează în picioare)
– Să puteți lucra independent și în echipă. Majoritatea lucrătorilor vor fi străini din diferite țări europene. Deci este important să găsiți un limbaj comun.
-Să puteți lucra pentru o perioadă îndelungată (minimum 6 luni). Angajatorii vor fi interesați în primul rând de candidați interesați de muncă pentru un termen îndelungat.

Limba

– Un nivel mediu conversațional de limba engleza de la amândoi (nu se cere un nivel perfect de engleză, este important să înțelegeți și să puteți răspunde) .  PENTRU ACEST JOB APLICĂ AICI

Anunturi Indexate

Comentați

Sus