Essential SSL

Anunț

Home / Germania / De 10 ani in Germania – Electricieni 1500-4000 EUR

De 10 ani in Germania – Electricieni 1500-4000 EUR

Descrierea jobului
Brasov Professional Group cauta electricieni si ajutor de electrician pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani, precum si ajutor de electricieni pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. In scurt timp vom incep colaborari in aceleasi domenii si pe piata din Olanda.
Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt asigurate de noi. Colaboratorii nostrii ajung la castiguri ce se situeaza intre 1.500- 4.000 EUR net.

Limba engleza sau limba germana reprezinta un avantaj insa nu reprezinta o conditie obligatorie.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368.401.454 si 0773 827 920 sau la adresa de e-mail info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei
BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

PENTRU ACEST JOB APLICA AICI

Anunturi Indexate

Comentați

Sus